Enviar factura electrònica a Ayuntamiento de Alcalá de Henares

Amb B2Brouter pots enviar factures electròniques a Ayuntamiento de Alcalá de Henares a través de FACe i generar correctament la factura electrònica en format FacturaE 3.2 amb els codis DIR3 obligatoris incorporats: Oficina Comptable, Unitat Tramitadora i Òrgan Gestor.

Enviar factura electrònica a Ayuntamiento de Alcalá de Henares

Consulta els codis DIR3 de Ayuntamiento de Alcalá de Henares per fer una factura electrònica

Ayuntamiento de Alcalá de Henares

Informació bàsica

  • NIF (CIF): ESP2800500G
  • Plaza de Cervantes 12
  • 28801 Alcalá de Henares
  • Madrid
  • Espanya
  • Veure el mapa
Mètode de lliurament de factures
Transport: FACe
Tipus de document: FacturaE 3.2
Web
Oficina comptable:
L01280053
Òrgan gestor:
L01280053
Unitat tramitadora:
L01280053

Què és FACe?

FACe és el Punt General d'Entrada de factures electròniques de l'Administració General de l'Estat Espanyol. Es tracta d'un punt d'entrada únic, vàlid per a totes les comunitats autònomes.

El format admès per FACe és FacturaE 3.2, amb l'obligatorietat d'especificar els codis DIR3.

B2Brouter està connectat a FACe, de manera que les factures s'envien al Punt d'Entrada de forma directa i automàtica. D'aquesta manera també pots estar informat de l'estat de la teva factura mitjançant el nostre sistema de notificacions.

Què són els codis DIR3?

Els codis DIR3 són tres dades obligatòries que s'han d'especificar a les factures electròniques emeses a les Administracions públiques d'Espanya. Els 3 codis es corresponen a Òrgan Gestor, Unitat Tramitadora i Oficina Comptable.

Al directori de B2Brouter pots trobar els codis DIR3 verificats de Ayuntamiento de Alcalá de Henares així com els d'altres Administracions públiques.

Quan és obligatori fer una factura electrònica?

A Espanya la factura electrònica és obligatòria des de 2015 per a proveïdors de l'Administració pública (Ajuntaments, Governs Regionals, Generalitat, Serveis Sanitaris, Universitats, etc.). Les empreses o autònoms que siguin subcontractistes o contractistes de contractes públics també han d'emetre les seves factures en format electrònic a través del sistema FACeB2B.

Pel sector públic les factures s’han de generar en format Facturae i s'han d'enviar a través del punt d'entrada que correspongui.

Dóna't d'alta al nostre servei de facturació electrònica