Send elektronisk faktura til Ajuntament de Mont-ras

Med B2Brouter vil du være i stand til at sende elektroniske fakturaer til Ajuntament de Mont-ras gennem eFACT Catalunya og korrekt generere din elektroniske faktura i FacturaE 3.2-format med de krævede DIR3-koder indarbejdet: Regnskabskontor, Processing Unit og Management Body.

Send elektronisk faktura til Ajuntament de Mont-ras

Se DIR3-koder for Ajuntament de Mont-ras for at lave en elektronisk faktura

Ajuntament de Mont-ras

Grundlæggende oplysninger

  • NIF (CIF): ESP1711700C
  • Plaça de l'Ajuntament, 1
  • 17253 Mont-ras
  • Girona
  • Spanien
  • Se kortet
Leveringsmetode til faktura
Transport: eFACT Catalunya
Dokumenttype: FacturaE 3.2
Regnskabskontor:
L01171100
Ledelsesorgan:
L01171100
Behandlingsenhed:
L01171100

Hvad er eFACT Catalunya?

eFACT Catalunya er det generelle indgangssted for elektroniske fakturaer for catalanske offentlige administrationer. Alle leverandører, virksomheder eller selvstændige arbejdstagere skal sende deres elektroniske fakturaer gennem eFACT Catalunya for at blive administreret af den relevante catalanske administration.

Det format, der understøttes af eFACT Catalunya, er FacturaE 3.2 med forpligtelse til at specificere DIR3-koder.

B2Brouter er tilsluttet eFACT Catalunya, så dine fakturaer sendes direkte til indgangspunktet og automatisk. På denne måde kan du også blive informeret om status på din faktura via vores notifikationssystem.

Hvad er DIR3-koder?

DIR3-koder er tre obligatoriske data, der skal specificeres i de elektroniske fakturaer, der er udstedt til de offentlige myndigheder i Spanien. De 3 koder svarer til Managing Body, Processing Unit og Accounting Office.

I B2Brouter Directory kan du finde de verificerede DIR3-koder for Ajuntament de Mont-ras såvel som andre offentlige myndigheders.

Hvornår er det obligatorisk at foretage en elektronisk faktura?

I Spanien har elektronisk fakturering været obligatorisk siden 2015 for udbydere af den offentlige administration (byråd, regionale regeringer, Generalitat, sundhedstjenester, universiteter osv.). Virksomheder eller freelancere, der er underleverandører eller entreprenører af offentlige kontrakter, skal også udstede deres fakturaer i elektronisk format.

For den offentlige sektor skal fakturaer sendes i Facturae -format, og elektroniske fakturaer skal sendes via det relevante indgangssted.

Tilmeld dig vores elektroniske faktureringstjeneste